Passasjerene ble fraktet med buss i stedet for båt ved avgangen klokka 13.50

Bare en båtavgang igang i ettermiddag

Passasjerene kjøres med buss og taxi i stedet for båt

Publisert: 11. januar 2019 15:23.

Del på sosiale medier:

  • 10
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Den kraftige vinden som har herjet på kysten har medført store problemer med transporten til sjøs i dag. I dag tidlig gikk det ingen båt hverken sør eller nord, og det samme med avgangen som skulle vært klokka 13.50 fra Sandstad. Passasjerene ble hentet med buss og taxi i stedet. Det blir endringer på kveldsruta også, melder Fosen Namsos Sjø

Annonser

Folk har tydeligvis merket seg de dårlige forholdene som har vært på sjøen, der flere av båtavgangene til Kystekspressen har blitt innstilt på grunn av det dårlige været. I går kveld måtte båten snu på vei fra Brekstad til Sandstad og allerede i går kveld kansellerte Fosen Namsos Sjø morgenavgangene fra Trondheim og Kristiansund.

Bedring utover dagen

Også avgangen fra de to byene klokka 12 ble innstilt og dermed måtte passasjerer som skulle videre fra Sandstad hurtigbåtterminal ta buss og taxi på sin videre reise.

– Det er rundt 14-15 passasjerer på bussen fra Nidaros Tours som skal ta med passasjerer inn til Trondheim og for de som skal sørover er det satt opp taxi, forteller en av de faste reisende i helga.

Det var rolige værforhold ved Sandstad hurtigbåtterminal rundt klokka 14 fredag. Ettermiddagsruta med Kystekspressen vil gå som planlagt i følge Fosen Namsos Sjø

Det skal imidlertid ha blitt fine og rolige forhold ved Sandstad ved 14-tiden og sjøen har roen seg betraktelig ned i løpet av dagen. Kystekspressen forventer derfor å ta opp igjen sine ruter med avgang klokka 16.30 fra Trondheim som normalt. Passasjerer som skal videre til Kristiansund i kveld kan derfor gå på ved Sandstad.

Imidlertid vil avgangen fra Kristiansund til Trondheim utgå og det blir satt opp ny buss for å kjøre passasjerene med avgang 18.20 fra Sandstad til Trondheim.

Annonser

Les også