Jan Robert Hermanstad opplever stor pågang på Skuta når de åpner dørene til påske.

Folk i kø for å være med

Populært med påskequiz

Publisert: 16. april 2019 22:35.

Del på sosiale medier:

  • 119
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

To dager før nyåpnede Skuta restaurant arrangerer påskequiz måtte de melde om at arrangementet er fullt.-Vi hadde aldri sett for oss en slik interesse! Dette er kjempegøy, sier daglig leder, Jan Robert Hermanstad.

Annonser

Skuta restaurant i Børøysundet har vært stengt i to år før Ansnes Brygger tok over driften til påske.

-Vi fikk mange hint om at quizen var et populært arrangement for folket på Innsida, så vi bestemte oss for å arrangere påskequiz skjærtorsdag, sier restaurantsjef, Venke Glørstad.

Men hvor stor interesse  det var for arrangementet, hadde de ikke kunne forutse.

-Vi stenger stort sett kjøkkenet klokka 18 i påska, og fant ut at vi ville ha noe å tilby quizerne før de starter, så vi annonserte med pizza i to timer. Bordbestillingene begynte å ry på, og nå har vi måtte stoppe, for vi har ikke plass til flere, sier Glørstad.

– Vi hadde kanskje sett for oss 40 – 50 personer. Og nå er vi oppe i det tredoble. Dette er jo helt vilt, sier Hermanstad.

Både fastboende, hjemvendte hitterværinger på påskeferie og hyttefolk har meldt sin ankomst.

-Det er jo synd å måtte si nei til noen som ønsker å komme, men nå har vi altså venteliste som står klar til å ta over om noen lag skulle trekke seg. Det er en balansegang  – vi ønsker å gi tilbudet til så mange som mulig, men så må vi se på kapasiteten, og det skal jo være koselig, sier Glørstad.

Lokal quizmaster

Nabo til Skuta restaurant, Jan Stensen er kveldens quiz-master som han var det før restauranten stengte for to år siden.

-Jan var ikke sen og be da vi spurte han, og vi syns det er stas å bruke lokalpatrioten som mange kjenner for sitt gode humør og morsomme kommentarer.

Quiz-spørsmålene er tilpasset at deltagerne er i alle aldre og er i varierte kategorier.

-Det blir lokale spørsmål, noe folk burde vite,  og kanskje noe nesten ingen vet. Vi hører rykter om at lagene har begynt å øve, og det er visst høy prestisje i å vinne Skuta-quiz. Vinnerne får selvfølgelig premier levert av lokalbutikken og fra Skuta, og heder og ære.

Og til de som ikke fikk plass denne gang, blir det flere muligheter.

-Vi kommer til å kjøre quiz annen hver fredag frem til sommeren, og også jevnlig utover sommeren. Dette blir morsomt og vi gleder oss, sier Jan Robert Hermanstad.

Annonser

Les også