Ronja klarte EM-kravet i vektløfting – nå venter kvalifiseringsrundene

Publisert: 10. mai 2019 8:38.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Vektløfterjenta Ronja Lenvik fortsetter å sette nye rekorder. Nå kjemper hun om å komme til årets EM etter å nye toppløft.
I et stevne denne uka perset hun i støt med 4 kilo i 49 kg klassen. Tilsammen satte hun ny sammenlagtrekord på 109 kilo, noe som er kvalifiseringskravet for nordisk for ungdom og EM U15. Kvalifiseringa for disse mesterskapene starter snart og Ronja viser at hun har det inne.

Annonser

Norges Vektløfterforbund gratulerer så mye til Hitrajenta Ronja Lenvik løfta EM kravet for U15 denne uka. De legger merke til fremgangen og den gode løftingen Ronja har og sier i en kommentar at til denne ukas prestasjon at de har håp om at Ronja kan pakke baggen delta sammen med Julia Jordanger Loen i U15 og U17. Årets mesterskap går av stabelen i Israel i desember. Kvalifiseringen for mesterskapet starter i juni og nå håper forbundet de kan sende flere norske deltakere, der Ronja er en av dem.

– Stemnet denne veka var ikkje eit godkjent kvalifiseringsstemne, men vi håpar og trur at både Ronja gjer EM-krave,  og gjerne meir alt på Regionmesterskapet 5-kamp i juni. Gratulasjon til Ronja og det flotte rekrutteringsmiljøet på Hitra, sier Norges Vektløfterforbund i en kommentar til denne ukas prestasjoner.

Vektløfterarbeidet som legges ned på Hitra legges merke til i hele vektløfternorge, og forbundet håper alt det gode ungdomsarbeidet og fine resultatene over tid gir inspirasjon til alle andre klubber i Norge. Nå kan vi vente i spenning om Ronja klarer den flotte prestasjonen og tangere sin personlige rekord satt denne uka, eller øke den. Da vil hun være kvalifisert for å representere med det norske flagget på brystet.

 

Annonser

Les også