Alfrida Karlsen i Brutte lenker inviterer til philippinsk samling i Hitra misjonshus i Fillan i ettermiddag. Sammen med seg har hun Rubena Yting som vil fortelle sterke historier om sin oppvekst som "gatebarn" i Ozamiz

Philippinsk samling søndag

Rubena forteller om sin oppvekst som «gatebarn»

Publisert: 7. oktober 2018 12:00.

Del på sosiale medier:

  • 36
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Alfrida Karlsen i misjonsforeninga "Brutte Lenker" inviterer til philippinsk samling på misjonshuset i Fillan i ettermiddag.
- Det blir en sterk vitnebeskrivelse fra Rubena som kommer og forteller om sitt liv som gatebarn, forteller Alfrida. - Vi håper mange kommer, og her blir det mulighet for å ta søndagsmiddagen også forteller hun.

Annonser

Alfrida Karlsen og mannen Lodve har viet sitt liv til den tverrrkirkelige  foreningen «Brutte Lenker». Gjennom den bidrar de til humanitært arbeid og spredning av evangeliet i mange land. Søndag inviterer de til philippinsk samling på Misjonshuset i Fillan (Frivilligsentralen) med et innholdsrikt program

– Rubena Yting Philippinene vil deler sitt vitnesbyrd fra sin oppvekst som «gatebarn» i Ozamiz på Mindanao i Philippinene, forteller hitterværingen Alfrida.  Vi har vært sammen med henne flere stedet og hennes beretning gjør sterkt inntrykk på de som får høre den, forteller hun.

Saken fortsetter under videoen

Se video fra Alfrida og Lodves resie på Philippinene i 2017

Filippinene 2017

En liten info om om vår siste tur til Filippinene

Slået op af Brutte Lenker i Torsdag den 21. september 2017

– Ta middagen sammen med oss i dag

Alfrida Karlsen forteller at Nils Vang og Ingar Grønli kommer for å spille musikk.

– Det blir salg av philippinsk middag, med både dessert og kaffe heri dag forteller Alfrida, som håper mange tar turen innom og søker fellesskapet. Vi starter klokka 16 og vi tror det blir ei trivelig stund med føde både for sjel og kropp.

– Alle er hjertelig velkommen.avslutter Alfrida Karlsen i Brutte lenker.

 

 

Annonser

Les også