Lill Mona Kjerringvåg og Sølvi Næss ved Kystmuseet gleder seg over nok en forestilling med humortrioen. Vi lover en kveld preget med latter og humor sier de humørfylte damene.

Populær trio med Kveli, Rånes og Bremseth:

Setter opp ekstraforestilling for humorshow

Publisert: 11. januar 2019 12:59.

Del på sosiale medier:

  • 37
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Humortrioen Kveli, Rånes og Bremseth setter nå opp en ekstraforestilling av sitt humorshow når de kommer til Hitra 28. februar.
- Billettene har gått unna som varmt hvetebrød og de har nå bestemt seg for en ny forestilling litt seinere på kvelden forteller Lill Mona Kjerringvåg og Sølvi Næss som synes det er arti at showet trekker så mye folk. De lover en skikkelig humorkveld.

Annonser

Nesten alle billetter til den første forestillinga av suksessen «Det e itj størrelsa det kjæm an på» er utsolgt og det har vært stor pågang for billetter forteller de to damene på Kystmuseet.

Les også: For første gang på Hitra med showet

 

Første forestilling avvikles torsdag 28. februar klokka 18.30 og nå har de tre humoristene satt opp den andre forestillinga klokka 21.00 samme kveld.

– Billettene på den andre forestillinga har allerede begynt å gå unna sier Lill Mona like etter at de startet salget for denne forestillinga også.

Suksessforestillingen har tidligere vært vist på Frøya og mottatt stormende jubel. Lill Mona Kjerringvåg forteller at hun selv har sett den og at dette er noe som vil falle i smak til den jevne Hitterværing.

– Her blir det humor og mye latter forsikrer Lill Mona.

Det er ikke før i slutten av februar forestillingen skal være, og det er veldig arti at folk sikrer seg billetter så tidlig. Det kan sikkert være godt med en lattervekkende vitamininsprøyting i vintermørket, så her er det bare løp og kjøp.

Det er fortsatt noen få billetter igjen til forestillinga klokka 18.30 også, så bare sjekk ut.

 

Annonser

Les også