Arnt Egil Rånes , Harald Morten Bremseth og Sigmund Kveli kommer med sitt humorshow "Det e itj størrelsa det kjæm an på" til Meierisalen på Kystmuseet.

Humortrio til Hitra for første gang

Skal åpne latterdøra til Hitterværingene når de besøker Meierisalen

Publisert: 2. januar 2019 19:07.

Del på sosiale medier:

  • 23
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

For første gang kommer humortrioen Kveli, Rånes og Bremseth til Hitra med sitt humorshow i februar. Allerede nå er halvparten av billettene solgt forteller Arnt Egil Rånes, som nå gleder seg til å åpne latterdøra hos Hitterværingene med suksessforestillingen "Det e itj størrelsa det kjæm an på"

Annonser

Har siden premieren har trioen spilt denne forestillingen ca 60 ganger og nærmere 20 000 publikummere har sett den.

– Helt sikkert noen fra Hitra også, men dette er ihvertfall første gang vi har show på Hitra, sier Arnt Egil Rånes til Hitra 24.

Tidligere har de besøkt kulturhuset på Frøya flere ganger med stort besøk og med flere av sine show. Det er nå det siste showet de kommer til Hitra for å vise frem i Meierisalen på Kystmuseet 28. februar.

Arnt Egil Rånes er sologitarist i DDE og har reist Norge på kryss og tvers i 25 år. I Kveli Rånes Bremseth er han musiker, vokalist, musikk- og videoprodusent. I tillegg er han den stødige side-kicken til de elleville figurene som fyller scenen.

De tre humoristene fyller mange roller underveis i sin humørfylte forestilling på 90 minutter. Nå kan du stifte bekjentskap med dem på en ny forestilling i februar her på Hitra.

Harald Morten Bremseth har 30 års fartstid i Lånkerevyen, som er norges mestvinnende revygruppe i NM i revy. Han ble utpekt til Norges beste revyskuespiller av Tom Sterri, og har blant annet spilt i RiksRevyen på Chat Noir.

Sigmund Kveli har skrevet tekster og underholdt folk i over 40 år. Også han har flere norgesmestertitler fra NM i revy, og har vært med å skape den unike ”Kveli-humoren” som de fleste trøndere nikker gjenkjennende til. Han spilte også i RiksRevyen på Chat Noir. Med showet Det e itj størrelsa det kjæm an på, fortsetter de elleville historiene som utspiller seg i fantasigrendene Brein, Lein og Klein. Etter et lite sidesteg for å hylle Rosenborg Ballklub med jubileumsshowet Helt i 100, sammen med Roar Strand, Charlotte Audestad og Trine Lise Olsen, er Harald Morten Bremseth, Arnt Egil Rånes og Sigmund Kveli tilbake på veien i sin tradisjonelle trio-utgave.

Hva er så årsaken til at over 70 tusen personer har fylt salene over hele midt-norge under de tre foregående showene Det du ikke visste om trønderrocken, Bygd for fart og Hipp hipp hipp? Kanskje det er kombinasjonen av nyskrevne sanger og gamle allsang-slagere og humor som ikke er ondsinnet og gjenkjennelsen i de originale figurene som prøver å takle hverdagsutfordringer som nabokrangel, kjærlighet, for mye penger, for lite penger og usikre familieforhold. Da de sist var på Frøya var det mange som dro på smilebåndet og kanskje kjente seg igjen i kjeklinga og rivaliseringa mellom Hitra og Frøya. Vi får sikkert mer av dette i deres oppsetting i februar.

Allerede etter et par dager inn i det nye året har billettsalget gått unna og onsdag kveld er halvparten av billettene solgt. Er du ute etter en latterkule og gjenkjennbar humør er dette forestillingen å anbefale.

Annonser

Les også