Erlend Broholm overtok som ny leder av Hitra SV etter Geir Mosand etter årsmøtet.

Årsmøte Hitra SV:

Skal bli mer synlig i året som kommer

Publisert: 3. februar 2020 9:28.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Det er årsmøtetid og flere lokale partier har sine valg og politiske oppsummeringer etter fjorårets valg nå på nyåret. Hitra SV har nylig hatt sitt møte og her ble det ungdommen som tar over ledelsen av partiet, med partiets ene kommunestyrerepresentant Erlend Broholm.

Broholm overtok ledervervet etter avgående leder Geir Mosand. Broholm ble innvalgt som partiets eneste faste kommunestyrerepresentant under fjorårets valg, og han tar dermed over stafettpinnen som den synlige representanten i partiet.

Satser på å bli mer synlig

I følge Broholm var det et godt oppmøte og det ble gode diskusjoner. Partiet ønsker å bli enda mer synlig enn tidligere  og vil delta på flere arrangement framover i følge den nye lederen.

– Årsmøtet vedtok å jobbe med å arrangere flere arrangementer i løpet av det kommende året: blant annet en tverr-politisk feiring av Kvinnedagen 8. mars og Arbeidernes dag 1. mai, opplyser Broholm.

– En annen ting som ble tatt opp er å arrangere temakvelder hvor man kan høre om utfordringer som Hitra og øyriket har; som for eksempel det økende rusmisbruket og ungdomsensomhet.

Til slutt ble det valg av ny leder, Erlend Broholm, og Steinar Voldsund Fjeldvær ble valgt inn som nytt styremedlem.
Styret består dermed av Erlend Broholm, Bjørg Brasøy, Steinar Voldsund Fjeldvær, Gunn Irene Edvardsen og Olav Athammer.

Det nye styret ser fram til å jobbe for å gjøre SV mer synlig på Hitra der aktiv verving av nye medlemmer vil bli satt i fokus opplyser den nye lederen i lokalpartiet for SV.

Les også