I september møtte 25 personer til Hjertestrikk i ungdomshuset på Forsnes. Nå er de strikkeglade damene på Forsnes klar for en ny runde i vinterkulden.

Ny runde med "Hjertestrikk"

Snart skal strikkedamene møtes på Forsnes igjen

Publisert: 31. januar 2019 10:58. Sist oppdatert: 1. februar 2019 10:54

Del på sosiale medier:

  • 34
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Forrige gang strikkedamene på Forsnes inviterte alle strikkeglade til "Hjertestrikk" på Forsnes kom det tjuefem strikkeglade personer mens regnet pøste ned, Det var i september, nå er det vinter og damene er klare for nok en runde i ungdomshuset med strikketøyet.
-   Dette gjør vi for å sette fokus på strikking i øyregionen, for å knytte nye kontakter, for å dele kunnskap, inspirasjon og strikkeglede, forklarer Kirsten Athammer fra den strikkeglade damegjengen på Forsnes.

De glade strikkedamene inviterer igjen til ny strikkekaffe, denne gang lørdag 16. februar klokka 14 i ungdomshuset på Forsnes. Her er alle strikkeglade, såvel nybegynnere som erfarne, velkommen til koselig samvær med kaker, kaffe, liten strikkequiz og utlodning av garnpakke, forteller de i sin invitasjon.

Athammer ønsker at folk tar med seg oppskrifter som gjerne må deles med de andre.  Forrige gang ble det skikkelig koselig og de mange frammøtte delte både oppskrifter og kunnskap.

– Det finnes utrolig mange flinke folk som strikker rundt på øya, og her var det om å dele og videreformidle kunnskap oss i mellom, sa Kirsten etter forrige strikkekafe i september. Nå håper hun de kan gjenta suksessen.

Les også: Hjertestrikk samlet mange på Forsnes

 

Strikkedamene håper mange tar turen og at de også tar med seg egenstrikkede ting som de kan vise fram.  Og dersom du ikke strikker, men vil komme likevel, blir vi glade for det, sier Kirsten Athammer på vegne av strikkegjengen på Sør-Hitra da det er hjerterom for alle denne dagen. Det blir en felles spleis på mat og kaffe på femti kroner per person, opplyser de.

Les også