Populære leiligheter ved "Vikan Sjøsiden"

Solgte alle leilighetene før de ble lagt ut

Publisert: 11. juli 2018 15:30. Sist oppdatert: 11. juli 2018 14:03

Del på sosiale medier:

  • 376
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Svein Roar Elvemo og Ragnar Hjertås har bygd over 102 leiligheter på Hitra de siste årene og alt er blitt solgt unna. I disse dager begynner vi å se konturene av det første byggetrinnet i "Vikan Sjøsiden" som er et kombinert nærings- og leilighetsbygg.

- Vi rakk ikke å lage noe salgsprospekt på leilighetene, da alle de fire leilighetene ble solgt før vi kom så langt sier de to driftige byggherrene. Men nå er de straks klare for byggetrinn to.

Annonser
Foto: Svein Roar Elvemo (tv) og Ragnar Hjertås (th) har startet opp byggingen av Vikan Sjøsiden. Her kommer det i første byggetrinn næringsareal for kontroer til KL Regnskap og fire leiligheter. De er allerede klare for bygetrinn to som vil inneholde seks leiligheter.

Det blir fire leiligheter i andre etasje av bygget, og kontorlokaler for KL Regnskap i første etasje. I bygget blir det installert to heiser for enklest mulig adkomst til de som har leiligheter. (illustrasjon: EH-Bygg)

Det blir flere leiligheter

– Vi har hatt stor pågang om å få kjøpe, og vi må bare berolige potensielle leilighetskjøpere med at vi er klare for byggetrinn to etter ferien. Da er vi klare for å starte opp med neste byggetrinn, denne gangen med bare leiligheter. Akkurat nå bygger vi nye kontorer for KL Regnskap som skal ha hele første etasje på 500 kvadratmeter, mens de fire leilighetene på toppen av bygget er fordelt på to 3-roms på 82 og 90 kvadrat, mens de to andre er 4-roms på 92 og 102 kvadrat, forteller Ragnar Hjertås, mens han viser oss rundt på byggeplassen. i dag holder rørleggerne på i full sving med å legge vannbåren varme i alle gulv.

Flott sjøutsikt

Tidligere har EH-Bygg bygd ut mange leiligehter på Vikantoppen. Denne gangen er det deres eget firma Hitra utbyggingsselskap som står for utbyggingen av Vikan Sjøsiden, som totalt består av fire byggetrinn. Det første som er under bygging nå er på rundt tusen kvadratmeter, og er fordelt med halvparten på næringsareal og boformål. Alle leiligheten i andre etasje vil få sjøutsikt og ligger solfylt til i Vikan på Fillan.

Det blir flott sjøutsikt fra terassen til alle de fire leilighetene. (illustrasjon: EH-Bygg)

– Vi har hatt stor pågang fra folk som er interessert, og derfor starter vi nå opp med byggetrinn to straks alle papirer er i orden etter ferien. Det blir et tilsvarende bygg i to etasjer, men begge etasjene vil her være med leiligheter, totalt tre i hver etasje, forklarer Svein Roar Elvemo, mens han viser oss tegningene av de nye kontorene i første etasje på det første byggeetrunnet.

Ferdig rundt årsskiftet

Bygginga startet op med grunnarbeid i vinter og det har vært fine arbeidsforhold nå på forsommeren. Sist uke kom stålkonstruksjoner og denne uka er isolasjonen i grunnen lagt. Byggherrene Elvemo og Hjertås regner med at næringsdelen av det første bygget skal være innflyttingsklart til jul, mens toppleilighetene her skal være innflyttingsklare på våren 2019.

KL Regnskap skal benytte hele første etasje på fem hundre kvadratmeter og får lett adkomst direkte fra parkeringsplass utenfor bygget. Over kontordelen blir det fire leiligheter. (illustrasjon: EH-Bygg)

 

Annonser

Les også