Vegen ble åpnet for gjennomkjøring i ett felt klokka 8.15 torsdag morgen.

Lettere skader etter sammenstøt

Sperret trafikken etter kollisjon onsdag morgen

Publisert: 9. januar 2019 9:29.

Del på sosiale medier:

  • 8
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Det var to kjøretøy som kolliderte i vegskjæringa like nedenfor vegstasjonen på Sandstad. Politiet fikk meldingen like etter klokka 7 i dag tidlig og alle redningsenheter rykket ut. To bilbergere ankom stedet og etter hvert åpnet politiet det ene kjørefeltet for å slippe igjennom biler som hadde dannet lange køer på begge sider av ulykkesstedet.

Annonser

Mindre personskader

Det var en varebil og en personbil som tørnet sammen i morgentimenene. Personbilen ble stående utenfor vegkanten etter sammenstøtet.

– Det var en lettere skade og ambulanse har tatt med seg personene for en sjekk forteller operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Trøndelag politidistrikt like før klokka 8.

Les også: Vegen til fastlandet blokkert 

Vegen ble sperret ved stedet og det ble åpnet for omkjøring via Ulvågen etter ei stund, men mange bilister ble stående og vente på at vegen skulle åpnes.

Det dannet seg lange køer på begge sider av ulykkesstedet og brannmannskap og politi åpent vegen for manuell dirigering rundt klokka 8.15. Det var glatt snøføre på stedet etter mye trafikk og nullføre.

Det er ankommet to bilbergere som starter bergingen av begge kjøretøyene etter at vegen er åonet og ryddet opp. Enkelte store vogntog stod fortsatt igjen i påvente av at begge kjørefelt skal bli ryddet.

I går kveld og i natt har det kommet litt snø og vært rundt nullføre på Hitra. Det medfører vanskelige kjøreforhold med glatte vegbaner og bilistene oppfordres til å kjøre forsiktig.

Annonser

Les også