Duoen Temporary med hitterværingen Jonas Peitersen (tv) og Miakel Øgaard har spilt inn musikkvideo fra taket av Studentersamfundet i Trondheim. Til helga skal de ha konsert inne i den velkjente bygningen.

Temporary med konsert i Samfundet på lørdag

Spilte på Samfundets tak – nå skal de opptre inne i det runde hus

Publisert: 9. oktober 2018 18:15.

Del på sosiale medier:

  • 14
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Duoen Temporary med hitterværingen Jonas Peitersen og Mikael Øgaard, har spilt inn musikkvideo på Trondheims "tak" - Studentersamfundet, det store røde og runde hus på hjørnet av Elgesetergate, selveste høyborgen for studentfester og sosiale happenings. Duoen jobber nå med musikkinnspilling til et nytt album som de forteller skal komme i 2019.
- Men kanskje blir det noen konserter innimellom dette arbeidet, fortalte Jonas til Hitra 24 sist vi snakket med han. I helga skal duoen opptre inne i Samfundet med egen konsert.

Annonser

Duoen Temporary med hitterværingen Jonas Peitersen og Mikael Øgaard tenkte å fokusere på å få spilt inn resterende materiale etter at de har gitt ut to singler tidligre i år, slik at kan ferdigstille en albumutgivelse som kommer i 2019 fortalte de Hitra24 tidligere i høst. Noen konserter kunne det også bli i ventetiden, sa de, og til helga skal de lokke Trondheimsstudentene til det runde hus på hjørnet av Elgesetergata.

Spilte inn to nye låter på taket av Samfundet

Nå har de imidlertid lagt ut en musikkvideo der de fikk spille noen låter fra taket av studentes høyborg, Samfundet.

Hvordan kom dette til Jonas?

– Vi ble kontaktet av en gruppe lydteknikere som jobber på Samfundet her i Trondheim. De har startet Samfundet-sessions, et konsept som vil hjelpe og gi nyere artister en mulighet for promotering. Dette klippet et det første av to i samarbeid med oss i Temporary. Her fremførte vi to ganske så nye låter, som fortsatt ikke er utgitt, avslører Jonas som synets det var en fantastisk opplevelse å bare å få se utover Trondheim.

Se Temporarys opptreden fra taket av Samfundet her.

Saken fortsetter under videoen.

Kommer med nye musikkvideoer

Jonas forteller at de har mye på gang. De kommer snart med en ny video sammen med fullt band.

– Her spiller vi et par singler som vi har sluppet de siste par månedene, sier den musikalske hitterværingen.

Samfundet-sessions drives av studenter  i Trondheim.

– De skal virkelig ha ros for å gi oss og andre en så fin arena for fremførelse av musikk. Det å stå på Samfundets tak å skue ut over byen var ganske så fantastisk synes Jonas. Enda finere var det jo å få spille litt der oppe i de store høyder forteller han.

Men til helga tar de med gitaren og musikken inn i det runde hus og skal skape stemning på konsertstedet Knaus i det store røde hus som alle studenter i byen har et kjærlighetsforhold til. Men allerede på fredag kveld skal de på scenen, men denne gangen ved Dokkhuset der de skal spille support for Jonas Alaska som skal ha konsert der etterpå.

– Vi spiller support for selveste Jonas Alaska på fredag Det gleder vi oss så masse til, forteller Jonas og Mikael som ser fram til ei innholdsrik spillehelg.

Da skal Temporary med Jonas og Mikael skape magiske øyeblikk, og kanskje litt kjærlighet mellom studenter i det runde røde hus også.

Annonser

Les også