Stengte dørene på lørdag – nå har de ingen avdelinger på Hitra lenger

Publisert: 31. august 2020 16:18.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Mandag morgen var det gitter foran inngangene og satt opp presenning bak for å markere at dørene var stengt på Coop Hamarvik sin avdeling på Hitratorget i Fillan.
- Vi har besluttet å legge ned avdelingen på Hitra fra og med lørdag forteller daglig leder Arnt Breivoll i Coop Hamarvik i en kort kommentar før helga.

Annonser

Det er Hitra-avdelingen av Coop Byggmix/Elektro som de nå legger ned. Siste åpningsdag var lørdag, og denne uka klargjøres lokalene for å avslutte med et flyttesalg fra neste mandag, den 7. september opplyser de på plakater som er slått opp ved inngangene.

Coop Hamarvik har tidligere hatt flere butikker på Hitra, med dagligvare i Barmfjorden og på Melandsjø, samt klesbutikk på Fillan der Sylvis Beauty holder til i dag. De har hatt en avdeling med byggmix og elektro på store deler i Hitratorget siden mars 2017, men nå avslutter de også denne avdelingen, og er dermed helt ute av handelsnæringen på Hitra.

Det som ikke blir solgt ved flyttesalget blir overført til avdelingene på Frøya og de ansatte vil også fortsette i jobber på Frøya i følge Coop Hamarvik.

Lørdag var siste åpningsdag for Coop Elektro – Byggmix på Hitratorget.

–  Vi skal nå ha medlemsmøte der medlemmene på Hitra og Frøya skal bestemme om vi skal slå oss sammen med Coop Nordvest, eller om vi skal fortsette som selvstendig samvirkelag forteller Arnt Breivoll.

I forbindelse med den planlagte kjøpesenterutbyggingen på Hammarvolden på Frøya har styret konkludert med at de ikke har økonomiske muskler til å stå bak en slik stor investering og de har derfor forhandlet med storlaget Coop Nordvest for å se på en mulig sammenslåing med dem, der de går inn for en videreføring av kjøpesenterplanene. Dette møtet avvikles 22. september i følge Breivoll.

Annonser

Les også