Det klirret i strikkepinner og hyggelig prat i Kvenværet

Publisert: 3. juni 2019 9:14.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Strikkekafeen på Kvenværet ble en suksess forteller Eli Guttelvik.
- Vi samlet 23 personer fra to til åtti år, og det ble en trivelig ettermiddag med klirrende strikkepinner.
De har allerede bestemt seg for neste strikketreff.

Annonser

De strikkeglade damene på Sør-VestHitra fortsetter med sine strikkende samlinger. Tidligere har de gått sammen om strikkekafe på Forsnes og hatt strikkegudstjeneste. Sist lørdag var det ny samling på Kvenværet og det var spente damer som lurte på om det var noen som tok turen fatt med strikketøyet sitt da de åpnet dørene på bedehuset.

– Og jammen kom de, hele 23 personer i alle alle aldre tok turen og vi hadde det kjempeartig der vi utvekslet erfaringer og ga hverandre gode ideeer, forteller en av initiativtakerne bak treffet Eli Guttelvik. Noen kom for første gang og flere hadde vært med tidligere treff, oppsummerer hun.

Det klirrer i strikkepinner mens praten går livlig rundt bordene og det studeres studeres hva de andre har på pinnene, for her var det mye forskjellig å se sier de strikkeglade damene som har møtt opp. Ja til og med noen mannfolk hadde tatt turen lørdag.

Ingen strikkesamling uten masse varm kaffe og kode kaker, og de var det mange av. En quis med spennende og artige spørsmål ble det også tid til for den strikkeglade gjengen og som en del av dagens loddsalg var det gevinster med både strikkepakker og strikkebok, hva skulle vel være mer naturlig.

– Vi hadde fått mange gaver sponset, forteller Eli og det ble allerede bestemt  at damene fra Forsnes inviterer til neste strikkecafe som blir etter sommerferien. Den blir i september og det er bare å glede seg allerede, sier den strikkeglade damen Eli Guttelvik fra Kvenværet

Så om du ikke har lagt bort strikketøyet og garnnøstene riktig ennå, bør du i alle fall ta det fram da og ta turen til Forsnes, for i følge de smilende strikkedamene ønsker de å få med flest mulig på hobbyen sin.

Annonser

Les også