Fjorårets kulturprisvinner med ny singel

Therese med singelslipp før sitt nye album kommer

Publisert: 9. januar 2020 13:28.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

For ett år siden kunne Therese Ulvan motta sin velfortjente hyllest under Hitterkvelden da hun ble tildelt kulturprisen for Hitra kommune. På fredag kommer hun med sin nye singel «As Long As You’re Here With Me». Dette er hennes andre singel fra det kommende albumet som hun jobber med for tiden.

Annonser

Therese Ulvan er bosatt i Trondheim, men har aldri glemt sine røtter til Hitra og fremstår som en ivrig Hitraambassadør i alle samenhenr. Nå har den sangglade musikerjenta vært i Gøteborg og spilt inn sin nye singel «As Long As You’re Here With Me» som slippes på fredag i alle digitale kanaler.

Therese Ulvan har hatt sin store lidenskap for sang og musikk siden hun var lita jenta og har levd ut drømmen om å få jobbe med dette på heltid. Hun har reist Norge rundt, og vært i verdensmetropolen Los Angeles for å skape og gi ut sin egen musikk. Der hun teamet opp med noen av de beste musikerne i verden. Allerede i 2010 ble hun kåret som ”Best singer songwriter award» fra organisasjonen Los Angeles Women in Music. dette ga Therese en flying start på karrieren som plateartist, og siden har det blitt tre album og omfattende internasjonale turneer.

As Long As You’re Here With Me er andre singel fra hennes fjerde album «I am», som kommer i løpet av 2020. Her synger hun duett med gitarikon Paolo Mendonca og dette er faktisk Thereses første duett noensinne, forteller plateselskapet i forkant av lanseringen.

– Albumtittel gjenspeiler en artist som har landet både personlig og musikalsk. Sjanger er rock/funk/soul og komposisjonene er originalt materiale. Therese søker etter hva musikk kan bety og hvilken rolle det har i samfunnet, forteller plateselskapet.

Hun har nå spilt inn ei plate med håp om å fortsette sin ferd med å berøre mennesker med musikk, og låt nummer to hun har valgt er As Long As You’re Here With Me Låten har rett og slett en feelgood tekst som handler om lykken med å være et par, og den hengivelsen et menneske faktisk er i stand til å gi overfor en annen, – hvor utrolig lite viktig annet kan virke når man er fullstendig oppslukt i denne, heter det.

Annonser

Les også