Det var tendens til kø ved ungdomshuset i Barmfjorden da lokalt politi skrev ut flere forenkla forelegg og førerkortbeslag i en fartskontroll.

Det var tendenser til kø for bøteskriving

To nye førerkort røk tirsdag kveld

Publisert: 26. februar 2019 22:08.

Del på sosiale medier:

  • 108
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Tirsdag kveld fortsatte det lokale politiet med laserkontroll i Barmfjorden på Hitra. I løpet av den den nesten fire timer lange kontrollen ble det skrevet ut flere forenkla forelegg og to bilister fra Trondheim måtte legge igjen førerkortet etter å ha kjørt alt for fort i 60-sonen.

Annonser

Har hatt tatt noen hver kveld de siste dagene

Det lokale politiet har gjennomført flere fartskontroller siden helga. Lørdag kveld hadde de en kontroll før midnatt ved Ervika. Her ble en bilfører ilagt forenkla forelegg i 50-sonen etter å ha kjørt i 70 km/t. Seinere på natta stod de på Sistranda, der ytterligere to sjåfører fikk forelegg for å ha kjørt for fort i 50-sonen i sentrum. Høyeste hastighet her ble målt til 62 km/t.

Mandag kveld fortsatte kontrollene på Frøya. Da ble det ny fartskontroll i 40-sonen ved Nesset. Fire bilførere fikk bot for å ha kjørt for fort. Høyeste hastighet ble her målt til 53 km/t.

– Ett førerkort ble beslaglagt på grunn av prikk-status, fortalte politiets operasjonsleder etter søndagens kontroll.

Flere førerkortbeslag i Barmfjorden tirsdag kveld

Tirsdag kveld forflyttet den lokale politipatruljen seg til kontroll i 60-sonen i Barmfjorden. Her ble det til tider kø for fartsovertredere ved ungdomshuset på Barmfjorden, der bilistene ble stanset.

– Det ble utstedt hele fem forenkla forelegg samt at to bilister måtte levere inn førerkortet etter å ha kjørt i henholdsvis 93 km/t og 94 km/t forteller operasjonsleder Anlaug Oseid ved Trøndelag politidistrikt.

Trafikkontrollen ble gjennomført mellom klokka 18 og 21.45, og de to som fikk førerkortene beslaglagt var menn bosatt i Trondheimsregionen, i begynnelsen av 30-åra og begynnelsen av 40-åra. Målingene på de som fikk forenkla forelegg var mellom 72 og 83 km/t

– Det er tydelig at det er behov for flere kontroller, foreteller Oseid som synes det er nedslående resultat.

 

Annonser

Les også