To til sykehus etter kollisjon mellom lastebil og personbil på Våvatnet

Publisert: 28. mai 2019 19:35. Sist oppdatert: 29. mai 2019 0:36

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

En mann i 20-årene og en kvinne i midten av 60-årene ble fraktet til St. Olav hospital etter en møtekollisjon mellom en lastebil og personbil på Laksevegen ved Våvatnet tirsdag kveld. Ulykken ble meldt inn klokka 17.04 og alle utrykningsenheter rykket ut til trafikkulykken som sperret veien i lang tid, opplyser politiet.

Annonser

– Det var en personbil som traff venstre forhjul på en møtende lastebil og der de to personene i personbilen kom seg ikke ut av personbilen etter sammenstøtet, opplyser operasjonsleder Trond Hangaas i Trøndelag politidistrikt.

Mannen ble hentet av luftambulanse som ankom ulykkesstedet kort tid etter at alarmen var gått til AMK. Den kvinnelige passasjeren ble tatt med av ambulanse for videre behandling.

Inneklemt i bilen

– Lastebilsjåføren kom fra ulykken uten skader, men lastebilen ble liggende utenfor veibanen. To to personene i personbilen var til å begynne med inneklemt i bilen og kom seg ikke ut, men brannvesenet fikk dem etter ei tid berget ut. De var begge ved bevissthet, men bar preg av å ha blitt skadet. Skadeomfanget er fortsatt ukjent for politiet tirsdag kveld klokka 19.15, sier operasjonsleder Trond Hangaas i Trøndelag politidistrikt til Hitra24.

Lange køer før veien ble åpnet

Det dannet seg etter hvert lange køer på begge sider av ulykkesstedet, men etter ei stund ble det trafikkdirigering forbi ulykkesstedet opplyser politiet.

Personbilen fikk fronten trykt inn og havnet inn i autovernet, mens lastebilen havnet utenfor veien og ned i grøfta. Begge kjøretøy hadde store skader etter sammenstøtet. Klokka 18.40 ble berging av lastebilen igangsatt og det foregikk rydding av veien fram til over klokka 19.

– Vi kan ikke si noe om årsakssammenheng for ulykken, men politiet har foretatt avhør og undersøkelser på stedet og startet etterforskning av ulykken opplyser operasjonsleder Trond Hangaas i Trøndelag politidistrikt.

Les også