Torfinn Stub har fått tilbake gløden sammen med resten av Venstre-folket og stiller ei stor liste til høstens kommunestyrevalg.

Venstre har levert ny valgliste like før fristen gikk ut

Torfinn «The come-back-man» stiller Venstre-liste likevel

Publisert: 1. april 2019 12:20.

Del på sosiale medier:

 • 94
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Print Friendly, PDF & Email

Etter at Venstre i forrige uke ga opp forsøket med å stable på beina ei valgliste foran høstens valg, har de i dag levert en ny og fyldig liste for fortsatt å være en stemme i kommunestyret. Torfinn Stub har etter overtalelser sagt seg villig til å gå på for en ny fireårsperiode.
- Det er hyggelig å kunne konstatere at både entusiasmen og den positive energien er tilbake i leiren, sier Stub i en kommentar til at Venstre nå har levert liste før fristen gikk ut klokka 12 i dag.

Annonser

Etter at det viste seg vanskelig å finne toppkandidater som vill stå på lista, ga de opp å stille liste sa de i forrige uke. Imidlertid har publisitet og engasjement mellom venstrefolket skapt stor aktivitet de siste døgnene og innen fristen mandag har de kommet med ei liste bestående av 16 personer der nåværende kommunestyrerepresentant Torfinn Stub stiller på topp nok en gang. Dette som et svar på det ansvaret de har følt overfor sine velgere.

– Med denne erkjennelsen har vi jobbet videre med mulig Venstreliste, sier Torfinn Stub i en kommentar til at de i dag har fått på plass ei godkjent liste for partiet.

– Vi er derfor glade over idag å kunne presentere ei liste med 16 gode kandidater, der vi er godt fornøyd  med fordelingen på både kjønn, geografi, alder og bakgrunn. Undertegnede har, etter nye runder både med meg selv og andre,  sagt meg villig til å gå inn i et nytt valg som 1. kandidat, forteller The come-back-man Torfinn Stub i en kommentar.

I følge Stub har både energien og entusiasmen for å få til ei venstre-liste kommet tilbake de siste dagene.

– Nå ser vi fram til en spennende valgkamp med et godt Venstreprogram tuftet på Venstres sosialliberale grunnlag og fokus på prioriterte, lokale saker innenfor miljø, helse- og omsorg, kultur/næring, barn og unge og sentrumsutvikling, forteller Stub som tidligere sa at han nok ville komme til å savne lokalpolitikken etter mange års engasjement for Hitra

Stub poengterer at dette ikke er en aprilspøk, selv om noen kanskje kunne finne på å tro det.

Valglista for Hitra Venstre til høstens kommunestyrevalg ser slik ut:

 1. Torfinn Stub, 1946, Hestvika
 2. Inge Dahlø, 1955, Sandstad
 3. Roger Sørensen, 1961, Dolmøy
 4. Sten A. Ulvær, 1966, Ulværet
 5. Oda Norbotten Isaksen, 1987, Hestvika
 6. Bjørn Rønning, 1964, Hestvika
 7. Ragnhild Stub, 1946, Hestvika
 8. Edvard Ulvan, 1953, Knarrlagsundet
 9. Anne Merete Ulvær, 1967, Ulværet
 10. Helge E. Burø, 1942, Kvenvær
 11. Anne Brit Berg, 1943, Fjellvær
 12. Marius Jektvik Rønning, 1996, Hestvika
 13. Gunhild T. Koksvik, 1996, Ulværet
 14. Martin Pearson, 1961, Fillan
 15. Kolbjørn Ulvan, 1963, Knarrlagsund
 16. Audun Liland, 1982, Fillan

 

Annonser

Les også