Tross regn og kaldt vær ble det publikumsrekord i fjor da Too Far Gone hadde sin sommerfest på Ansnes Brygger. De lover like god stemning i år - uansett værforhold.

Too Far Gone er tilbake på Ansnes

Trosser været og har Rorbufest for femte gang

Publisert: 21. juni 2019 22:59.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

-Værgudene har ikke vært helt med oss denne gang heller, men vi har ordnet slik at det er mulig å være både inne og under teltduk, så det ligger an til en super kveld, sier Ola Sirus Skjåk-Bræk på Ansnes Brygger.

Annonser

Skaper sommerstemning uansett vær

I morgen, lørdag er det duket for en ny Rorbufest på Ansnes. Dette er femte året Ola Sirus Skjåk-Bræk og hans folk på Ansnes Brygger inviterer til stor utefest på Ansnes.

-Det første året ble best, så hadde vi et nytt rekordår i fjor med 500 gjester. Da regna det og var 8 grader, men folk visste Too Far Gone leverer fra scenen og skaper stemning på Rorbufest, sier Skjåk-Bræk.

Dermed skulle alt ligge til rette for en ny storfest på Ansnes i morgen.

-Det så jo mørkt ut med både regn og vind tidligere i uka, men nå meldes det ikke regn lengre, så vi regner med vinden også løyer til i morgen, smiler restaurant-eieren.

Det meldes nå om vorspiel både her og der og alle leiligheter er leid ut til folk som kommer for å være med på Rorbufesten.

Musikk hele dagen

I tillegg til Too Far Gone har Ansnes Brygger hentet inn sine to «husmusikere» til i morgen.

Truls Live spiller ute på terrassen eller inne i kroa på dagen og avslutter kvelden etter utefesten og FraMor er oppvarming til Too Far Gone på utescenen.

-Vi gleder oss! Det er alltid en fantastisk stemning på sånne dager. Nå er sommeren her, og vi trøndere er ikke pysete for å komme oss ut selv om det ikke er vindstille og strålende sol. Too Far Gone gleder seg til å spille for oss igjen og det kommer til å bli en flott femårs jubileum, smiler Ola Sirus Skjåk Bræk.

Annonser

Les også