Satser på stappfullt humortelt igjen

Tusvik og Tønne tilbake med latterkramper i nytt show

Publisert: 7. mai 2019 11:12.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Da Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne besøkte Ansnes Brygger med sitt humørshow i fjor høst varmet den lokale humoristen Ingvar Strømmen opp publikum så latteren runget over Ansnes. De lovte å komme tilbake, og nå er det klart for gjensyn med de skarpe tungene Tusvik og Tønne i august.

Annonser

Da Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik entret scenen på Ansnes Brygger under sitt besøk i august i fjor, var standarden allerede satt. Ingvar Strømmen fra Ansnes skulle ha en kort oppvarming, men først etter at han hadde holdt publikum i full latter i en halvtimes intro i det fullsatte teltet, slapp duoen Tusvik & Tønne til.

– Det er sjelden vi har en oppvarmer som holder på lenger enn vårt eget show, startet Sigrid med til stor latter.

Dermed var standarden satt, latterkrampene red publikum gjennom et show tilpasset med lokale saker og hendelser. Og showet varte nok lenger enn en halv time, her var latter fra start til slutt, og de lovte publikum å komme tilbake. Nå annonserer Ansnes Brygger at den populære duoen er tilbake og det ventes smekkfullt telt.

Etter suksessen med komikveld på Ansnes hadde Ola Sirius Skjåk-Bræk allerede rukket å avtale et nytt besøk i år.

– Vi har allerede forhåndsbooket dem til neste år, så hvis det fortsatt kommer lokale hendelser og krangling i media så kommer de tilbake har de lovt avslutter en fornøyd primus motor på Ansnes.

Nye hendelser lokalt har det nok skjedd, så her kan vi forvente gapskratt og underholdning med lokal vri, som er tilpasset både hitterværingen, frøyværingen og trønderen rent generelt. Her vil de fleste få gjennomgå når duoen entrer scenen igjen 24. august. Her bør du nok sikre deg billetter i god tid, da fjorårets forestillingen ble utsolgt på kort tid. Dette er en liveforestilling som nok vil by på mange overraskelser. Kanskje kommer noen av tilbakemeldingene og opplevelsene under duoens opphold på gjenhør i duoens podkast også.

Ingvar Strømmen gjorde seg i alle fall godt bemerket også til denne duoen, og ikke bare publikum som nok er kjent med Ingvars ablegøyer. Om vi får gjensyn med han i år, eller om det blir andre oppvarmere er en hemmelighet ennå.

 

Annonser

Les også