Det er et stort apparat som settes i verk med sikring når arbeid utføres i lysmastene på trafikkert vei. Med manuell trafikkdirigering forbi sikrer de at arbeidsfolket har trygge forhold mens de holder på i mastene.

Utbedringen av veilysene går etter planen

Publisert: 16. mai 2019 10:05.

Del på sosiale medier:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Utskiftingen av lyskilder på alle veilys på strekningen Sunde - Nesset går etter planen. Det var elektrofirmaet El-konsult som fikk oppdraget av Vegvesenet.
- Vi har fått skiftet ut alle ødelagte lyskilder på strekningen og tar straks ødelagte armaturer, forteller daglig leder Vibeke Knutshaug hos El-konsult dagen før 17. mai.

Annonser

Vegvesenet tar alle lys på strekningen

I følge Anne Grete Skevik som er byggeleder i Statens Vegvesen har de tatt en runde for å få skiftet alle ødelagte lys og armaturer. Disse bestemte de seg for å bytte og og engasjere et lokalt elektrofirma på å ta jobben.

Alle veglys på strekningen fra Sunde og i retning mot Nesset på Frøya skal skiftes ut. Der det mangler armaturer skal det settes opp nye slik at alt blir på stell når dette er unnagjort, fortalte hun Hitra 24 nylig.

– Vi har engasjert El-konsult til å ta denne jobben her ute, og de har nettopp fått alle avklaringer og arbeidstillatelser for å sette i gang med jobben, så i løpet av mai bør vel det meste være avklart forklarer «lyssjefen» i Vegvesenet.

Har bestilt opp manglende armaturer

Daglig leder i det lokale elektrofirmaet El-konsult, Vibeke Vatn, forteller torsdag at de nå har tatt hele runden med å skifte lyskilder og avdekket hvilke armaturer som må skiftes ut eller fornyes.

– Vi har bestilt opp armaturer og vil få disse på plass straks vi får disse inn. Arbeidet har gått fint mens vi har holdt på med dette, opplyser Knutshaug.

Så i løpet av mai kan vi regne med at alle veilys igjen skal være i stand og lyse opp der dette finnes langs fylkesveien.

Annonser

Les også