Disse fire fikk Hitra Vektløfterklubbs bestemannspremier under julestevnet på Sandstad. Fra venstre: Tore Mellemsæther, Ronja Lenvik, Remy Aune og Ole Magnus Strand. Vi gratulerer med en vel gjennomført sesong.

Vektløfterklubben avsluttet et aktivt år med julestevne

Publisert: 30. desember 2018 17:32.

Del på sosiale medier:

  • 70
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Gjennom et svært aktivt år der vi har fulgt vektløfterklubbens deltakere både på Hitra og i nasjonale konkurranser avsluttet de på tradisjonelt vis med sitt 5. juledagsstevne i eget klubbhus.
- Et veldig bra stevne med 11 deltagere og mange utøvere med nye personlige rekorder, noe som lover godt for flere viktige konkurranser utover vinteren forteller klubbleder John Birger Brevik.

Annonser

Veteranene deltok for første gang på lenge

Veldig gledelig og moro med dette mesterskapet var at tre ”gamle” Hitra-løftere som alle til daglig er trenere til dagens utøvere deltok på dette stevnet.  To av dem, Tore Mellemsæther og Roar Letnes løfter begge i ”Masters” = veteranklassen og Kristian Ulvan som nå er senior deltok også. Kristian konkurrerte siste gang som junior i 2012 men viste at han fortsatt hevder seg blant de beste i klubben. Det er første gangen på veldig mange år at det deltok løftere fra Hitra Vektløfterklubb i veteranklassen.

Tore Mellemsæther hadde funnet fram treningsklærne igjen og ble best av superveteranene.

Under julestevnet mottok klubbens jenteutøvere, Ronja Lenvik (tv) og Åse Berge som fikk utmerkelser for sine gullmedaljer i NM ungdom. Det vanket også diplom og utmerkelse fra klubben

Ronja kvalifiserte seg allerede til NM

Etter at det ble innført nye vektklasser i november løfter nå Ronja Lenvik i 49 kg klassen og Åse Johanne Berge i 55 kg klassen. Åse Johanne endte opp med 48 kg (4 kg i ny pers) i rykk og 61 kg (1 kg i ny pers) i støt. Et nytt sterkt resultat for Åse.

Ronja i 49 kg klassen fikk 50 kg i rykk og 55 i støt, 2 kg ny personlig rekord i rykk og er allerede kvalifisert til NM Senior. Veldig bra gjort da vi vet det ennå er mange år til Ronja er seniorutøver ennå, og det er strenge krav for å komme med. Ronja fikk også ”bestemanns” premien for jenter i dette mesterskapet.

Remy med bestemannsprisen og årets miljøskaper

Det startet med Kristian Antonsen som tangerte sin rekorder i rykk og støt.  Rasmus Aune som var den yngste utøveren endte opp med 38 kg i rykk og 55 i støt, dette var 1 kg ny pers i rykk og 3 kg ny pers i støt.
Mikal Akset fikk 85 kg i rykk og 100 kg i støt, hele 5 kg ny personlig rekord i rykk. Remy Aune som også fikk bestemannspremien i denne klassen endte opp med 85 kg i rykk og 108 kg i støt. 3 kg i ny pers i både rykk og støt, hele 243 poeng og årsbeste for Remy. Remy fikk også en pris for årets miljøskaper .

Remy Aune fikk både bestemannsprisen og prisen for klubbens miljøskaper i julestevnet.

Ole Magnus Strand best på hjemmebane

Runar Klungervik som har hatt litt variabel formkurve i det siste gjorde sitt beste stevne på lenge. Han endte opp med 100 kg i rykk og 120 kg i støt. Dette er absolutt årsbeste for Runar og begge resultatene er det beste han har gjort på to år. Dette holdt til 282 poeng.

Ole Magnus Strand ble best i sin klasse i julestevnet og er også kvalifisert for neste års senior-NM i Stavern. Ole Magnus bor for tiden i samme by, der han går politihøyskolen i Stavern, mer eller midt i sentrum.

Kristian Ulvan som også er trener og ikke har konkurrert på seks år presterte gode 97 i rykk og 125 kg i rykk. Dette beviser at han fortsatt har formen inne og konkurrerer blant de beste i klubben. Seniorklassen ble ikke uventet vunnet av Ole Magnus Strand som gjorde 105 i rykk og 140 i støt, dette holdt til 292 poeng og bestemannspremie i klassen for seniorer.

Allerede nå er det tre utøvere fra klubben som er kvalifisert til neste års Senior-NM i mars. Det er Ronja Lenvik, Ole Magnus Strand og Runar Klungervik. Mesterskapet går av stabelen på samme sted som årets NM junior og NM 5 kamp, i den idylliske byen Stavern i Larvik.

Hitra24 gratulerer den aktive klubben og alle utøvere, trenere og støttespillere med en vel gjennomført sesong. Vi ønsker lykke til med en spennende og ny sesong i 2019.

Annonser

Les også