Hitra Vektløfterklubb stiller med sitt ungdomslag og løfter på søndag. Laget består av Mikal Akseth, Ronja Lenvik, Remy Aune og Aaron Johnsen.

Satser på medalje

Vektløfterklubben klar for lag-NM

Publisert: 15. november 2018 15:57.

Del på sosiale medier:

  • 50
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Hitra vektløfterklubb drar inn til Trondheim med fire av sine løftere for å delta i norgesmesterskapet for lag.

- Det er sterke lag i toppen , men vi har både sjanse og forhåpninger om medalje, sier trener John Birger Brevik om troppen han sender av gårde.

Annonser

Stevnet går over to dager i Rostenhallen på lørdag og søndag, og Hitras løftere skal i ilden på stevnets siste dag. Norgesmesterskapet er et samarbeid mellom Nidelv IL sin Vektløfteravdeling og Trondheim Atletklubb og Hitra Vektløfterklubb stiller med et mixed lag med tre gutter og ei jente denne helga.

Sterk konkurranse

Norgesmesterskapet samler hele 120 utøvere der de beste vekløfterne i Norge deltar gjennom egne lag fra sin egen klubb i ulike kategorier. På guttelaget kan de ha med en jente, og denne gangen er det Ronja Lenvik som stiller sammen med de beste guttene fra Hitra Vekløfterklubb.

John Birger Brevik i Hitra Vektløfterklubb har forhåpninger om medalje i helgas lag-NM, tross stor konkurranse.

I dette mesterskapet konkurreres det utelukkende på samlet poeng for alle utøvere.

– For å delta på NM Lag må man være kvalifisert og det skjer gjennom å være med i lagserie på landsbasis som går fra januar til oktober hvert år. De fire beste i serien er kvalifisert til å være med i Norgesmesterskapet for klubblag.

Hitra Vektløfterklubb stiller med sitt ungdomslag og løfter på søndag  fra klokka ti, forteller John Birger Brevik.

Hittra Vektløfterklubb stiller med disse løfterne denne helga;  Ronja Lenvik, Aaron Johnsen, Remy Aune og Mikal Akseth.

– Det er sterke lag i toppen , men vi har både sjanse og forhåpninger om medalje, sier John Birger Brevik i Vektløfterklubben før de gjør klar for avreise til Trondheim og helgas Norgesmesterskap.

Annonser

Les også