Passerte 2000 følgere på facebook på årets siste dag

Vi ønsker alle våre lesere et godt nytt år

Publisert: 31. desember 2018 12:33.

Del på sosiale medier:

  • 119
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

I det mange holder på å takke av for det gamle året 2018, og små smått begynner å se inn i det nye året som åpner seg, vil vi i nettavisa Hitra24 takke alle våre lesere, støttespillere og gode sjeler som har støttet oss siden oppstarten i februar. Vi er en svært liten redaksjon med små ressurser og vi ønsker fortsatt gode innspill på saker som du som hitterværing er opptatt av.

Annonser

Utrolige stor respons

Siden oppstarten har vi publisert rundt 1500 saker med stort og smått, og det er moro å se at stadig flere lesere følger med oss hver dag. Vi ønsker å ha mest mulig fokus på stoff fra Hitra og det som berører hitterværinger. Her er vi avhengig av å få både tips på arrangement som skal holdes, bilder av hendelser og folk vi bør besøke for å få en tett på prat. Vi håper vi kan få enda flere slike innspill i det kommende året slik at vi kan lage en best mulig nettavis. At vi årets siste dag har kommet opp i hele 2000 følgere på facebook er vi også takknemlige for. Vi ser på responsen her at vi har like stor aktivitet på saker som enkelte mediehus med fem ganger så mange følgere, tro det eller ei.

I løpet av en måned har vi mellom 45.000 og 60.000 sidebesøk og de siste tre månedene har vi hatt rundt 250.000 artikkelvisninger. Dette synes vi selv er bra, fra å ha gått fra null og ingenting til dagens tall.

Vil du være en bidragsyter fra grenda di?

Vi er en svært liten redaksjon og helt avhengig av å få inn litt omtale og bilder fra de ulike grendene og de mange arrangementene som avvikles. Vil du skrive noen ord fra din grend, eller ditt arrangement sammen med noen bilder blir dette godt stoff. Noen ganger kan vi lage noe ekstra ut av det, og enkelte saker finner vi rom for å følge opp ekstra. Husk at Hitra24 er spesielt på utkikk etter Hitrastoff og sender du til oss først, kan du være nesten sikker på at regionavisa HF også vil ta det inn like etterpå, slik har mediebildet blitt. Stoff som tidligere ikke var interessant for den store regionavisa og som ikke fant plass der, har i dette året plutselig fått en ny æra etter at vi kom inn. Så fortsett og send tekst og bilder til tips@hitra24.no eller på melding til telefon 975 29 403.

Vi har en litt roligere jule- og nyttårstid her på nettsiden, og tenker at det er godt for de fleste å roe litt ned, kose seg med familie og venner og møte uthvilt til et nytt år der døra nå står på gløtt.

Vi takker for året 2018 og ønsker dere alle sammen hjertelig til lykke med det kommende året.

Må 2019 bli innholdsrikt og positivt for dere alle, og vi håper å kunne gi dere mange nye og gode saker fra Hitra og om hitterværinger i tida som kommer.

Annonser

Les også