Hvordan skal ei ny bruløsning ordnes over Knarrlagsundet. Brualliansen har invitert sentrale politikere og administrasjon fra fylke og vegvesen til folkemøte mandag 10. desember.

Brualliansen inviterer til åpent folkemøte

Vil ha svar fra vegansvarlige om Knarrlagsundbrua

Publisert: 4. desember 2018 8:57.

Del på sosiale medier:

  • 17
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Print Friendly, PDF & Email

Kolbjørn Ulvan i Brualliansen for ny Knarrlagsundbru forteller at de nå er klar for det åpne møtet med politikere og administrasjon i fylke og kommune.
- Møtet blir holdt på Knarrlagsund skole førstkommende mandag 10. desember klokka 17.30 og vi har fått på plass sentrale politikere og forventer nå å få svar på hva de vil gjøre med brua forteller Ulvan.

Annonser

Det er bare noen uker siden befolkningen Ulvøya og Fjellværsøya sendte et åpent brev med flere spørsmål og krav til fylkes- og kommunepolitikere,samt ansvarlige myndigheter. Her krever de en snarlig realisering av ny bruløsning over Knarrlagsundet og bebudet allerede den gangen at de ville invitere til et folkemøte.

Sentrale folk fra fylket kommer

Nå er det klart at det blir førstkommende mandag, den 10. desember forteller Kolbjørn Ulvan i Brualliansen, en av initiativtakerne bak skriv og press mot ansvarlige politikere.

– Vi har invitert sentrale personer, som vi håper skal gi oss flere svar, sier Ulvan. Det er nå klart at leder av hovedutvalg veg i Trøndelag, Gunn Iversen Stokke, kommer og med seg har hun både prosjektansvarlig for veg, Torben Jensen fra fylket og avdelingsdirektør i Statens Vegvesen, Eva Solvi. Det er vi veldig fornøyd med å ha fått på plass forteller Ulvan som nok vil ta en pause i adventsstria akkurat denne kvelden sammen med mange andre.

Møtet er lagt opp som et informasjonsmøte der det blir orientert om status og tilstand på brua slik den framstår i dag og ikke minst hvilke vurderinger de ansvarlige vil legge til grunn for sine valg framover.

Kommunens politikere er også invitert

– I tillegg til representantene fra fylket og vegvesen, stiller også varaordfører Eldbjørg Broholm i ordførerens fravær, og leder av trafikksikkerhetsutvalget Dag Willmann. Alle disse skal sitte i panelet, der det også blir gitt anledning til å stille spørsmål fra salen selvfølgelig. Vi regner med det er mange som har spørsmål denne kvelden de vil ha en avklaring på

Mandag 10. desember kl 17.30 blir det åpent folkemøte om framtiden og løsningen for valg av ny bruløsning over Knarrlagsundet. Nå vil Brualliansen ha klare svar og ikke tåkete prat.

Kolbjørn Ulvan sier det er stor interesse for dette utpå Fjellværsøya og Ulvøya og håper også det kommer mange lokalpolitikere og andre interesserte til denne ettermiddagen. Brualliansen har lovt at de ikke vil gi seg før ny bru er på plass og forventer å få klare svar.

 

Annonser

Les også